Weber Shandwick’e 2014 CLIO Sağlık Ödülleri’nde Üç Ödül

Cuma 26 Eylül, 2014

NEW YORK, Dünyanın önde gelen global halkla ilişkiler şirketlerinden Weber Shandwick, 2014 CLIO Sağlık Ödülleri’nde, sağlık alanında müşterileriyle birlikte geliştirdiği kampanyaları ile üç ödül aldı.

Weber Shandwick ve müşterilerinin aldığı ödülller:

• Sağlık Hizmetleri ve Kurumsal İletişim dalında Gümüş CLIO Sağlık Ödülü – Özel etkinlik kategorisinde Genentech ile “Birth of Biotech” (Weber Shandwick, ABD)
  • Sağlık Hizmetleri ve Kurumsal İletişim dalında Bronz CLIO Sağlık Ödülü – Kurumsal imaj kategorisinde Genentech ile “Birth of Biotech” (Weber Shandwick, ABD)
  • Hastalık Farkındalığı dalında Bronz CLIO Sağlık Ödülü – Aplikasyon kategorisinde Islak Türdeki Sarı Nokta Hastalığı için “Set Your Sights” kampanyası (Weber Shandwick, ABD & Avrupa)

Böylesine prestijli ödüllere layık görülmekten dolayı inanılmaz bir heyecan duyduklarını belirten Weber Shandwick Sağlık Hizmetleri Global Başkanı Laura Schoen 2014 Clio Sağlık Ödülleri’yle ilgili sözlerine şöyle devam etti: “Sağlık iletişimi, çığır açan fikirlerin ve yenilikçi iletişimin hayatları değiştirebildiği bir alan. Böylesi fikirler oluşturmak, yeni çözümlere ilham vermek, sınırları zorlamak ve sonucunda olumlu bir etki bırakmak için müşterilerimizle bir arada çalışmaktan gurur duyuyoruz.”

Weber Shdanwick’in Global Sağlık Hizmeti birimi, Holmes Report tarafından 2013’te ‘Ylın En İyi Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Ödülü’ne layık görüldü. Sağlık iletişiminin karmaşık denetimli yapısına kolaylıkla adapte olan Weber Shandwick; tanıtım mevzuatına uygunlukta hem ABD’de hem de Avrupa’da CCC (Center for Communication Compliance) tarafından onaylanan ilk şirket oldu.

Araştırma ve iletişimde deneyim sahibi olan ve  bilim aracılığıyla değişimi tetiklemeye odaklanan sektör lideri ekip, Element Scientific Communications’ın geçen yılki tanıtımıyla bilinirlik elde etti. Birim ayrıca, farmakoloji sektöründe sosyal medya kullanımı üzerine yaptığı  Digital Health: Building Social Confidence in Pharma gibi çalışmalarla da sektörde fikir önderliğini üstleniyor.