Weber Shandwick, Holmes Report’un 2015 Yaratıcılık Endeksi’nde ilk sıraya oturdu

Cuma 30 Ekim, 2015

NEW YORK – Dünyanın önde gelen iletişim  şirketlerinden biri olan Weber Shandwick, Holmes Report’un Küresel Yaratıcılık Endeksi’nde birinci sıraya yükseldi.Bu yıl dördüncüsü düzenlenen yaratıcılık endeksinde en üst sırada yer alan Weber Shandwick, 2012 yılından bu yana hep ilk üçte yer aldı.

Holmes Report, en yaratıcı halkla ilişkiler ajanslarını değerlendiren Küresel Yaratıcılık Endeksi listesini hazırlarken son 12 ayda 25’in üzerinde halkla ilişkiler ödülü programına katılanları ve kazananları dikkate aldı. Weber Shandwick, Holmes Report tarafından; ‘sayısız pazarda ödül kazanan kampanyaların sahibi ve etkileyici genişlikte bir ajans’ olarak nitelendirildi.

En yaratıcı 10 halkla ilişkiler kampanyasının yer aldığı Holmes Report listesinde Weber Shandwick ve müşterileri ’Danone Nutricia Krizi’, ‘Yum! Brands World Hunger Relief’ ve ‘Who Framed Master Kong’ çalışmalarıyla ödül almaya hak kazandı.

Weber Shandwick Başkanı Gail Heimann, “Etki yaratan işler ortaya koyabilmek; cüretkar fikirler, cesaret, olağanüstü yetenekte çalışanlar ve inanılmaz müşteriler gerektiriyor. Bu onuru onlarla birlikte kutluyoruz. Yaratıcılığın ve büyük fikirlerin sınırlarını belirlemeye devam edeceğiz.”