Weber Shandwick, Holmes Report tarafından ‘2015 Yılının Global Ajansı’ Seçildi

Salı 03 Kasım, 2015

NEW YORK – Dünyanın önde gelen global iletişim şirketlerinden Weber Shandwick, Holmes Report tarafından 2015 yılının ‘global ajansı’ seçilerek iki yıl üst üste listenin en üstünde yer aldı.

Holmes Report, Weber Shandwick’i bu ödül ile onurlandırırken “Sektöre öncülük eden tüketici pazarlaması, kurumsal itibar, kamu ilişkileri ve sağlık iletişiminin yanı sıra farklı disiplinlerde ve coğrafyalarda gerçek bir işbirliği kültürüne sahip olan Weber Shandwick’te zayıf bir yön bulmak neredeyse imkansız” diye belirtti. Ödül almaya hak kazananlar; Holmes Report editörleri tarafından, 400’ün üzerinde global şirketin performasını değerlendiren kapsamlı bir araştırmaya bağlı kalınarak seçildi.

Weber Shandwick CEO’su Andy Polansky “Bu ödülü; beklenilenin ötesine geçmemizi ve yeni sınırları zorlamamızı sağlarken bize ilham veren tüm dünyadaki ekiplerimiz ve müşterilerimizle birlikte kutluyoruz. Halkla ilişkiler sektöründe yer almak için hem heyecan verici hem de zorlu bir dönem. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin cüretkar fikirleri ortaya koyma konusundaki kararlılıkları sayesinde bu ödüle layık görüldük ve daha da önemlisi bu sayede hep birlikte büyük ve etkili işler ortaya çıkarıyoruz” dedi.

Holmes Report ‘Yılın Global Ajansı’ ödülü, Weber Shandwick’in 2015 yılında kazandığı pek çok ödülden biri. Bunlar arasında; PRWeek ‘Yılın Global Ajansı’ ve ‘Amerika’daki en iyi ajans” ’ ödülleri, Holmes Report global yaratıcılık endeksi ‘En Yaratıcı Halkla İlişkiler Ajansı’ ödülü yer alıyor. Şirket aynı zamanda PRWeek tarafından ‘Yılın Asya-Pasifik Ağı’, Brezilya’daki Comunique-se Ödülleri’nde ‘Yılın İletişim Ajansı’ seçildi ve İngiltere’deki Business Superbrand listesinde üst üste dokuzuncu kez yer aldı. Weber Shandwick Advertising Age A-List’te 2014 ve 2015 yıllarında yer alan tek halkla ilişkiler şirketidir.